Alapelveink

Kivitelezés

Mi itt az RMP BT-nél abban hiszünk, hogy a bútoroknak állniuk kell az idő próbáját. Minden bútordarabnak ugyanúgy kell kinézni és funkcionálni hosszú évek elteltével is, mint amikor az először használva lett. Mindezen elveket figyelembevéve csak a legjobb, minőségi alapanyagok felhasználásával készítjük el bútorainkat. Minden  erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy a megbeszélt költségek adta határok mellett a legjobb eredményeket reprezentáljuk a vevőink teljes megelégedettsége érdekében.

Tervezés

Az első megbeszéléstől kezdve, a tervezés és a kivitelezés folyamatán keresztül a lehető legnagyobb mértékben bevonjuk ügyfeleinket az elvárt eredmény megvalósításának érdekében. Mindazonáltal teljességgel biztos lehet abban, hogy olyan, egyedi bútorai lesznek, melyet igazán szeretni fog és otthonának megbecsült eleme, dísze lesz.

Környezetvédelem

Tisztában vagyunk, hogy mennyire fontos napjaink rohanó világában a környezetünk védelme és milyen veszélyeket hordoz, ha nem elsiklunk a környezetvédelmi irányelvek felett. Pontosan ezért cégünk a lehető legkörnyezetbarátabb megoldásokat alkalmazza a bútorok kivitelezése során, valamint az általunk gyártott bútorok maradandó alkotások, így Ön is biztos lehet benne, hogy kíméli környezetét.

Árak

Gyönyörű bútorok az Ön által megszabott költségkereten belül. Egy kisvállalkozásban dolgozunk, amely nem tart fent drága bemutató termet. Költségeink alacsony tartásával képesek vagyunk a piaci árakhoz képest olcsóbb árakat kínálni.